Mit nézz, ha...| Sorozatajánló

Biztosan mind ismeritek azt az érzést, amikor egy sorozat annyira függővé tesz, hogy le sem tudunk akadni róla. De sajnos azzal is tisztában vagyunk, hogy néha bizony kifogyunk a sorozatokból, és ötletünk sincs, mit nézhetnénk. Íme egy kis ajánló, aminek segítségével eldöntheted, hogy mit nézz, ha...

...valamira lazára vágysz: Faking it (Simlis spinék)
A Faking it (Simlis spinék) című sorozat egy könnyed, vicces, sokszor drámai darab. A főszerepben Amy Raudenfeld (Rita Volk) és Karma Aschroft (Katie Stevens) áll. A két legjobb barátnő egy olyan iskolában tanul, ami nagyon különleges, és elfogadó. Ezzel csak az a probléma, hogy Karma és Amy szinte láthatatlan a többiek számára, mert semmivel sem lógnak ki a sorból. Egy ismerősük, Shane Harvey (Michael J. Willett) házibuliba invitálja őket, ahol leszbikusoknak hiszik a lányokat. Végül úgy döntenek, eljátsszák a szerelmes párt, hogy népszerűségre tegyenek szert. Itt kezdődek a bonyodalmak..

Részek száma: 38 (3 évad, véget ért, de 4.várható)
Magyar szinkron: Elérhető

Magyar felirat: Elérhető



...egy kis hidegrázásra vágysz: Stranger Things
A Stranger Things egy meglehetősen hátborzongató sorozat. A főszerepben gyerekek állnak, akik egy eltűnt barátjukat, Will Byerst (Noah Schnapp) szeretnék megtalálni. Az édesanya is kitartóan keresi fiát, miközben furcsa dolgokat kezd el látni. Eleinte mindenki őrültnek nézi, de később rá kell jönniük, hogy az asszony nem bolondult meg, hanem sokkal félelmetesebb erők állnak a háttérben egy egyszerű agybajnál. Közben egy furcsa kislány is feltűnik a színen, lépteit furcsa halálesetek kísérik.

Részek száma: 8 (1 évad, véget ért, továbbiak várhatóak)

Magyar szinkron: Nem elérhető

Magyar felirat: Elérhető


...ha a szuperhősöket preferálod: Legends of tomorrow (A holnap legendái)
A Legends of tomorrow (A holnap legendái) egy izgalmas, szuperhős világban játszódó DC sorozat. A főszerepben Rip Hunter (Arthur Darvill) áll, aki egy Időmester. Időugró hajójában Gideonnal, a mesterséges intelligenciával teljesít küldetéseket, de Rip jelenében, 2166-ban egy halhatatlan gonosz, Vandal Savage (Casper Crump) hatalmas pusztításokat végez. Többek között meggyilkolja Rip nejét, és gyermekét. Az Időmester bármit megtenne, hogy megmentse családját és a Föld népességét, ezért visszautazik 2016-ba, hogy hősöket (és kevésbé hősöket) toborozzon maga mellé. Időben és térben ugrálva üldözik a gonoszt, de vajon sikerül leszámolniuk vele?

Részek száma: 16 ( 1 évad, 2.érkezik)

Magyar szinkron: Nem elérhető

Magyar felirat: Elérhető


...ha nevetni szeretnél: Wrecked
A Wrecked című sorozat egy amerikai vígjáték, amelynek középpontjában egy repülőgép-szerencsétlenség túlélői állnak. Amikor lezuhannak, az egyetlen személy, aki vezért alkot, meghal, ezért a kevésbé szerencsés tagjaink válnak főnökké. Egy szigeten kell vezetniük a többieket, hogy a lehető legkönnyebben és legrendezettebben sikerüljön a túlélés. Ez persze aligha jön össze, és itt lesz igazán vicces a sorozat. Humoros darab, rengeteg poénnal, szellemes karakterekkel.

Részek száma: 10 (1 évad)

Magyar szinkron: Nem elérhető

Magyar felirat: Elérhető


...ha rejtélyekre vágysz: Dead of Summer
A Dead of Summer a nyolcvanas években játszódik, egy nyári táborban. A régi táborozókból most felügyelők lesznek, akik már a tábor előkészítésénél érdekes dolgokba botlanak. Amikor a gyerekek is megérkeznek, az egyik kisfiú furcsa viselkedést kezd el tanúsítani, és kiderül, hogy a kedvesnek tűnő felügyelőtársak csúnyább történetekkel rendelkeznek, mint ahogyan azt állítják magukról. Ezután furcsa gyilkosságok lépnek színre, melyek kapcsán sok minden felmerül: sátánista szekták, drogdílerek, gyilkosok, természetfeletti erők. Mindenesetre a rendőrök tanácstalanul állnak az ügyek előtt..

Részek száma: 9 (1 évad, még fut)

Magyar szinkron: Nem elérhető

Magyar felirat: Elérhető



Üzemeltető: Blogger.